Osmancık Tevfik İleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Gazze temalı Resim Sergisi düzenledi.

Osmancık Tevfik İleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi öğretmenleri Ayşe Sümüş ve Hülya Aktepe tarafından Gazze'de yaşanan insanlık dışı katliamda öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla resim sergisi düzenlendi.

Resim sergisini düzenleyen öğretmenlere ve resimleriyle katkı sunan öğrencilere teşekkürlerini sunan okul müdürü Lütfi Kaya, resim sergisinin çocukların farkındalığın artmasına vesile olmasını dileyerek; "Hem okulumuz hem de 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerimizin Gazze'de yaşanan katliama tepki niyetinde farkındalık bilincinin oluşması için yaptıkları resimlerden oluşan resim sergimizi okulumuzda sergilemeye başladık.

Gazze başta olmak üzere Filistin'e yönelik İsrail tarafından başlatılan ve hâlâ devam eden saldırılar Gazze'de insani drama, kadın ve masum çocuk demeden hunharca yapılan katliam tüm insanlığın vicdanını yaralamıştır.

Bizler de bu katliama seyirci kalmayıp dualarımızla ve farkındalık artırıcı çalışmalarla Gazze'nin yanında yer almaya devam edeceğiz." dedi.

Türkiye’nin ilk Yaban Hayatı Araştırmaları Enstitüsü açıldı Türkiye’nin ilk Yaban Hayatı Araştırmaları Enstitüsü açıldı

Lise Öğrencileri Gazze Temalı Resim Sergisi düzenledi (1)

Editör: Sedanur Çırpar