• USD 34,26
  • EUR 37,06
  • ALTIN 2.995,41
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.600

Osmancık Haberleri

Osmancık haberleri ve güncel Osmancık gelişmeleri, Osmancık ile ilgili tüm video, Osmancık fotoğrafları ve Osmancık haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Şehir Plancısı Çiğdem Çevrim, Çekya vatandaşı Yüksek Mimar Filip Kotlar ile evlendi.

SAĞLIK

Osmancık Devlet Hastanesi’nde başhekim değişikliğine gidildi. Başhekim görevine Psikiyatri Uzmanı Dr.Kübra Duran atandı.

KÜLTÜR SANAT

Çorum'un Dodurga ilçesi Mehmet Dede Obruk Küyünde Yöresel şenlik düzenlendi. Çok sayıda sanatçının katıldığı şenlikte Ali Ekber Eren'de sahne alarak...

SAĞLIK

Çorum’un Osmancık ilçesinde 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı dolayısıyla kadınlardan oluşturulan takımlar dostluk maçı düzenledi.

SPOR

Geçen sezon Osmancık Gücüspor’da kaleci konumunda forma giyen 20 yaşındaki Umutcan Derin Avşa Ada Spor’a transfer oldu.

GÜNDEM

Çorum’un Osmancık İlçe Müftülüğünce hizmet süresini tamamlayarak emekli olan din görevlilerine "Vefa" programı düzenlenerek “Plaket” takdim edildi.

ASAYİŞ

Çorum, Osmancık, Yaylabaşı Köyü nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki gencin cansız bedeni kıyıya vurdu. Sahildekilerin cesede aldırış etmeden güneşlenmesi, denize girmesi...

KÜLTÜR SANAT

Osmancık’ın tanıtımına katkı sunacak olan “Her yönüyle Kadim Şehir Osmancık” kitabı Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde yayımlandı.

ASAYİŞ

Her geçen gün otopark sıkıntısının yaşandığı Osmancık’ta Cadde kenarlarına sağlı-sollu park eden araçlar trafiğin tıkanmasına neden olurken, uzun süre park...

EKONOMİ

Yıllardan beri Koyunbaba Mahallesinde hizmet veren TOKİ Pidenin işletmeciliğini Lütfullah Usta devraldı.

ASAYİŞ

Çorum’un Osmancık ilçesinde otomobilin ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil kadın yaya çarptı. Sürücü kazanın ardından yaralının başından bir an olsun ayrılmadı.