Çorum'un Osmancık ilçesinde  1963 yılında eğitim-öğretime başlayan Atatürk Ortaokulu’nun yeni binasının inşaatı tamamlandı. Hıdırlık Mahallesi'nde ki 12 derslikli okulun  yeni binası için yakında sembolik açılış töreni yapılacak.

Çorum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek ,Osmancık,Dodurga, Laçin ilçesi ile Gökgözler Köyünü ziyaret etti.  Şube Müdürleri ile birlikte Laçin Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Kodek, Gökgözler Köyü İlkokulunu da ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (10)

Milli Eğitim Müdürü Kodek ve beraberindekiler daha sonra Dodurga Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında yaptığı incelemenin ardından Ali Ağaoğlu Okul Öncesi Eğitim Birimini  ve Mustafa Kemal İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler bir süre sohbet etti.  Kodek, Dodurga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de  ziyaret ederek personel ile sohbetinin ardından Osmancık'ta yapımı biten ve inşaatı devam okullarda incelemelerde bulundu.  

YIK-YAP projesi kapsamında 4 kattan oluşan ve yapımı tamamlanan  Atatürk Ortaokulu'nun yeni binasını ziyaret eden Kodek, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu inşaatını inceledi.

OKULLAR KAPANMADAN AÇILIŞI YAPILACAK

Çorum'un Osmancık ilçesinde  1963 yılında eğitim-öğretime başlayan Atatürk Ortaokulu’nun yeni binasının inşaatı tamamlandı. Hıdırlık Mahallesi'nde ki 12 derslikli okulun yeni binası için yakında sembolik açılış töreni yapılacak.

Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (1)-1

Osmancık'ta 1963 yılında eğitim-öğretime başlayan  Atatürk Ortaokulu’nun mevcut binası, 24 Şubat 2023 Cuma günü ders bitiminde eğitim öğretime kapatılmış öğrencileri ise 27 Şubat 2023 tarihi itibariyle Akşemseddin İlkokulunda eğitime başlamıştı. Hakkında YIK-YAP kararı bulunan ve  12 derslik, 4 kattan oluşan okulun yeni binasının inşaatı tamamlandı. 

Atatürk Ortaokulunun yeni binası  Hıdırlık Mahallesi 1352 ada 1 parselde bulunan 3492 metrekare yüzölçümü üzerine 12 adet derslik, 4 kattan oluşan ( bodrum, zemin ve 2 kat olarak) 1 Adet çok amaçlı salon, 1 Adet kütüphane, 1 Adet kantin, 2 Adet okul öncesi sınıf, 1 Adet fen dersliği ve 1 Adet görsel sanatlar odası olarak taban alanı 623 metrekare olmak üzere toplam inşaat alanı 2492 metrekare olarak inşa edildi.

Akıllı tahta ve diğer donatım malzemelerinin tamamlanması, belediye iskan belgesinin verilmesinin ardından 60 yıllık okulun yeni binası için Haziran ayında sembolik açılış töreni yapılacağı öğrenildi.  

Sağlık ordusuna 505 yeni mezun Sağlık ordusuna 505 yeni mezun

Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (12)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (10)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (11)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (7)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (8)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (9)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (1)-1Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (6)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (4)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (5)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (1)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (2)Atatürk Ortaoklu'nun Yapımı Tamamlandı, Yakında Açılışa Hazırlanıyor (3)

Editör: İlkay Sever