• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599
5 saat önce SİYASET

CHP Çorum Milletvekili ve KİT Komisyonu Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda köy yollarıyla ilgili konuştu. Tahtasız, köy arazi yollarının düzeltilmesi için muhtarlardan mazot parası istenmesini eleştirdi.

5 saat önce GÜNDEM

Çorum’un Osmancık İlçesinde vatandaşlar Devlet Hastanesi yolunun onarılması talep ediyor.

5 saat önce GÜNDEM

Çorum Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Eczacı Nuray Dündar Karakaya ile bir araya gelerek, Engelli Raporlarında yaşanan sorunları görüştüler.

6 saat önce GÜNDEM

Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Erol Afacan, sokak hayvanlarının, şehirlerin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek yasa düzenlemesi ile ilgili görüşlerini paylaştı.

6 saat önce GÜNDEM

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tasarruf tedbirleri kapsamında içlerinde Çorum’unda bulunduğu 13 şubesini kapatma kararı aldı. Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim, kararın yeniden değerlendirilmesini talep etti.

7 saat önce EKONOMİ

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBE BAŞKANI CEMİL PEHLEVAN, HER YIL DÜNYANIN FINDIK VE MAMULLERİ İHRACATINA KONU OLAN FINDIĞIN YAKLAŞIK YÜZDE 75’İ ÜLKEMİZDEN KARŞILANDIĞINI BELİRTTİ.

9 saat önce GÜNDEM

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Filistin’de, Gazze’de zalim siyonistler Müslümanları katlediyor. Buna kim engel olacak? Bizler engel olacağız” dedi.

12 saat önce ASAYİŞ

Amasya’nın Suluova ilçesinde kaçak kazı yapan 11 kişi jandarma tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

12 saat önce ASAYİŞ

Çorum’da polis ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamada çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi, haklarında arama kararı bulunan 2 kişi ise yakalandı.

12 saat önce ASAYİŞ

Karabük’te kendisinden haber alınamayan bir kişi ormanda ölü bulundu.