• USD 32,26
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.411,90
  • BİST100 10.046
  • BTC 57.000

Kaldırım Haberleri

Kaldırım haberleri ve güncel Kaldırım gelişmeleri, Kaldırım ile ilgili tüm video, Kaldırım fotoğrafları ve Kaldırım haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Çorum’un Osmancık ilçesinde kaldırıma çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi. Kazada olay yerinde bulunamayan sürücü için arama çalışması başlatıldı.

Genel

RİZE’DE YAŞANAN FIKRA GİBİ OLAYDA KALDIRIMIN KENARINDAKİ ETRAFI AÇIK TUVALET TAŞI GÖREN HERKESİ GÜLDÜRDÜ

ASAYİŞ

Çorum’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırıma çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

SİYASET

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Çalışkan, projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

ASAYİŞ

Çorum’da yabancı uyruklu 25 yaşındaki genç kaldırımda ölü bulundu.

ASAYİŞ

Çorum’da kimliği belirsiz 2 kişi park haliden ki bir otomobilin arka camını kaldırım taşı ile kırarak olay yerinden uzaklaştı.

Çorum Belediyesi kendi tesislerinde ürettiği parke, kilit taşı ve tretuvar ile şehri daha da güzelleştiriyor.

SAĞLIK

Osmancık'ın ihtiyaç duyulan noktalarında yapılan beton kaldırım çalışmalarında, hiçbir önlem alınmadan bırakılmış demir çubuklar tehlike saçıyor.

EĞİTİM

Osmancık'ta bazı yollarda kaldırım olmayınca öğrenciler korkuyla okula gidip gelirken, ailelerde herhangi bir facia yaşanmasından endişe ediyordu.

ASAYİŞ

Osmancık’ta birçok kaldırımda açık bırakılan kablo borularının tehlike saçtığını geçtiğimiz yıl gündeme getirmiştik.  Korkulan oldu, kaldırımdaki kabloya ayağı takılan kadın...

GÜNDEM

“Bu kaldırım Osmancık’a yakışmıyor!” başlığıyla verdiğimiz Yeni Mahalle Hükümet Konağı önündeki kaldırım haberimizin ardından çözüme kavuşturuldu.

GÜNDEM

İlçede cadde ve sokaklar tamamen oto parka dönüşürken park edilen araçlar da trafik akışını olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar ise kara kara...