Osmancık'ın ihtiyaç duyulan noktalarında yapılan beton kaldırım çalışmalarında, hiçbir önlem alınmadan bırakılmış demir çubuklar tehlike saçıyor.

Osmancık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında gerçekleştirdiği beton kaldırım yapım çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar kaldırım için kullanılan kalıpların sabitlenmesi için bırakılan demir çubuklara önlem alınmasını istedi.

Havalar ısındı, bacak estetiğine talep arttı Havalar ısındı, bacak estetiğine talep arttı

Haber hattımıza Cumhuriyet Mahallesi ve Koyunbaba Mahallesinden ulaşan okurlarımız, beton kaldırım çalışmalarının yapıldığı bölgelerde kalıpların sabitlenmesi için bırakılan demir çubukların, özellikle çocuklar için tehlike oluşturduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Mahallesinden ulaşan okurumuz, Anadolu Lisesi'nin doğusunda kalan bölgede yapılan çalışma ile ilgili gönderdiği görsele bıraktığı notta; "Kaldırım kalıbını tutturmak için bu demirleri çok tehlikeli bir şekilde kullanıyorlar.

Belediye mi, yoksa özel mi bilemiyorum ama çok tehlikeli. Gece karanlığında, dönüşü olmayan kazalar geçirebilir herhangi biri. Çocuklar için daha da tehlikeli. "ifadelerini kullanırken, Koyunbaba Mahallesinden ulaşan okurumuz ise yapılan çalışmanın yarıda bırakıldığını, demir çubukların günlerdir açıkta bırakıldığını belirterek, önlem alınmasını talep etti.

Demir çubuklar tehlike saçıyor! (2)Demir çubuklar tehlike saçıyor! (3)

Demir çubuklar tehlike saçıyor! (1)

Editör: İlkay Sever