Milletvekili Kaya: ‘’İçerisinde Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu- Kapalı Badminton Sahası - Kapalı Okçuluk Tesisi - Kapalı Tenis Kortu - 1750 Kişi Kapasiteli Tribün - Açık Halı Saha - Yürüyüş Ve Koşu Yolları İle Çevre Düzenlemesinin olduğu Osmancık Spor Kompleksi Yapım İhalesi 30.04.2024 Tarihinde Yapıldı Hayırlı Olsun‘’ diyerek duyurdu.

AK Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Osmancık’a yapılacak olan Spor Kompleksi ihalesinin yapıldığını ve çalışmalara başlanarak bir an önce hizmete sunulacağını açıkladı.

Dev turist gemisi 845 yolcusuyla Samsun’da Dev turist gemisi 845 yolcusuyla Samsun’da

Milletvekili Kaya’nın basın açıklamasında şunlar yer aldı:
‘’ Milletvekilliğimiz süresince başından beri takip ettiğimiz Osmancık Spor Kompleksi Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız tarafından yapılacaktır. Sporun ve sporcunun desteklenmesi, gençlerin ve yetişme çağındaki çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması, sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi amacıyla hazırladığımız bu projede; ilçemizin badminton dalında ve okçuluk dalında göstermiş olduğu başarı oldukça önemlidir. Bu açıdan sporcularımızın daha konforlu bir alanda çalışmalarını sürdürebilmeleri için Kapalı Badminton Sahası Ve Kapalı Okçuluk Tesisi, Açık Halı Saha, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Tenis Kortu, İkili Tip Soyunma Odaları ile mevcut stada spor server hemşerilerimizin daha konforlu maç izleyebilmeleri için 1750 kişi kapasiteli TRİBÜN inşa edilecektir. Bunların yanı sıra projemizde çevre düzenlemesi ile yürüme ve koşu yolu bulunmaktadır ‘’

Osmancık Spor Kompleksi Yapımı İhale Edildi!

‘’OSMANCIK’IMIZI GURURLA TEMSİL EDEN HER BİR SPORCU GENCİMİZE VE ANTRÖNÖRLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM’’
‘’Gençlere yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu ülke eğitimli, nitelikli, sağlıklı, milli ve manevi değerlerle mücehhez gençlerin omuzlarında yükselecektir. Türkiye'yi aydınlık yarınlara sporda, sanatta, bilimde, kültürde başarıları ile temayüz etmiş gençlerimiz taşıyacaktır. Hep söylediğimiz gibi gençlik geleceğin tohumu, istikbalimizin teminatıdır’’

‘’GAYEMİZ; ŞEHRİMİZİ HER ALANDA KALKINDIRMAK, GELİŞTİRMEK VE BÜYÜTMEKTİR’’

Sözlerine şu şekilde devam eden KAYA: ‘’Milletvekilliğimiz süresince şehrimize birçok yatırım yaptık. İz bıraktık. Her zaman olduğu gibi bizim tek gayemiz şehrimizi her alanda kalkındırmak, geliştirmek, büyütmektir. Bu doğrultuda elimizi taşın altından hiç çekmedik. Yeni yatırımımız Osmancık’ımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Editör: Yılmaz Yolcu