• USD 32,22
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.444,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 60.675

Adayı Haberleri

Adayı haberleri ve güncel Adayı gelişmeleri, Adayı ile ilgili tüm video, Adayı fotoğrafları ve Adayı haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Çorum'da bir kişi seçimde karşı tarafı desteklediği için muhtar adayı tarafından darp edilerek yaralandı.

SİYASET

Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun, "31 Mart Yerel Seçimleri’nin Osmancık’ımız ve Ülkemiz için hayırlara...

SİYASET

Çorum’un Alaca ilçesine bağlı Boğaziçi köyü Muhtarı Mecnun Gündugan köyünde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

SİYASET

Osmancık'ın tanınan simalarından Sinan Gürer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde bağımsız belediye başkanı adayı oldu.

SİYASET

İşadamı olduğu duyurulan Hasan Kabak, ANAP Çorum Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

GÜNDEM

Çorum Merkez Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Bulut, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN ÇORUM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU.

SİYASET

Osmancık Belediye Başkanı Aday Adayı, Osman Sivritepe,“Partimin emrindeyim. Ancak adayımız kim olursa etrafında da birleşiriz” dedi.

GÜNDEM

31 Mart 2024 Yerel Seçim öncesi Osmancık’ın Aşağızeytin Köyünde, “Misafir Seçmen” olduğu iddia edilerek itirazda bulunuldu.

ASAYİŞ

Osmancık Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayının arabasının camı patladı. Kadın Muhtar Adayı şikayetçi oldu.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan İhtiyaç Hiyerarşisi ve Şehir Paydaşları Projelerini kamuoyu ile paylaştı.

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Serbes Muhasebeci, Mali Müşavir Mustafa Alagöz, il genel meclisi üyeliği için partisine aday adaylığı...