Meteoroloji’nin yağış uyarılarının ardından Çorum’un Osmancık ilçesinde akşam saatlerinde fırtına, sağanak ve dolu yağışı etkili oldu.

Osmancık’ta akşam 19.00 sıralarında etkili olan fırtına, sağanak ve dolu yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçenin kırsal bölgelerinde leblebi ve fındık büyüklüğünde dolu yağışı olurken, ilçe merkezinde fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış meydana geldi. Sağanak yağışta Koyunbaba Mahallesinde Baltacı Mehmet Paşa Caddesi ve Fatih Caddesi göle döndü, caddelerden akan yağmur suları D-100 karayolun bir kısmını sular altında bıraktı. Karayolu üzerinde esnaflık yapan vatandaşlar işyerlerini yağmur sularına karşı korumaya çalışırken fırtına da çay bahçelerindeki masa ve sandalyeler uçuştu.

Belediye ekipleri sağanak yağmur da tıkanan yağmur suyu giderlerini açmak için çalışma gerçekleştirdi.   

Osmancık’ta Fırtına, Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu (4)-1

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Zalim siyonistler Müslümanları katlediyor" Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Zalim siyonistler Müslümanları katlediyor"

Osmancık’ta Fırtına, Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu (3)-1

Osmancık’ta Fırtına, Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu (1)-1Osmancık’ta Fırtına, Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu (1)Osmancık’ta Fırtına, Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu (2)-1Osmancık’ta Fırtına, Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu (4)Osmancık’ta Fırtına, Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu (2)Osmancık’ta Fırtına, Sağanak Ve Dolu Etkili Oldu (3)

Editör: İlkay Sever