Yerel seçimler yaklaşırken mahallelere muhtar adayları da çıkmaya devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden basın sektöründe uzun yıllar görev yapan Erol Bağcı muhtarlığa aday oldu.

Bağcı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yola çıktığını, ilk hedefinin 500 öğrenciye burs sağlamak olduğunu söyledi.

VEREN EL ALAN ELİ HİÇ BİR

ZAMAN GÖRMEYECEK…

Yol, altyapı gibi temel sorunların tüm mahallelerde olduğunu belirten Bağcı, Bahçelievler Mahallesi’nin en acil sorununun geçim derdi olduğunu belirterek, “Temel ihtiyaçlarını karşılayamayan mahalle sakinlerimiz var. Kıt kanaat geçinmeye çalışıyorlar, çocuklarının eğitim öğretimine dahi bütçe ayıramıyorlar. Ve tüm bu imkansızlıklara rağmen gururlarına yediremedikleri için yardım isteyemiyorlar. Biz onların ayaklarına gideceğiz, onları rencide etmeyeceğiz, utandırmayacağız. Veren el alan eli hiçbir zaman görmeyecek.” diye konuştu.

SORUNLAR İÇİN HALKIMIZI YORMAYACAĞIZ. BİZ SORUNLARI

YERİNDE TESPİT EDECEĞİZ…

Sokak temsilcileri oluşturacaklarını, her sokağa bir temsilci görevlendireceklerini anlatan Bağcı, böylelikle sorunları yerinde tespit edeceklerini ve vatandaşların ihtiyaçlarını kolaylıkla öğrenebileceklerini kaydetti.

İhtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceklerini aktaran Bağcı, hedeflerini şöyle anlattı: “İlk yıl hedefimiz 500 öğrenci. Liseye giden öğrencilere 750 lira, üniversiteye giden öğrencilere ise 1000 lira vereceğiz öğrenimleri boyunca. Zenginden alıp dar gelirliye vereceğiz.

ÖRNEK MAHALLE BİZ OLACAĞIZ

Çorum’a değil tüm Türkiye’ye örnek bir mahalle olacak.”

Bağcı ayrıca otobüs seferlerinin çok düzensiz olduğunu, sokak aydınlatmalarında sorunlar olduğunu belirterek, “Bu sorunların çözümü için çabalayacağız.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN

ELBETTE PROJEM VAR

Sokak hayvanları için sokaklara kulübeler koyacağız. Ayrıca muhtarlığımız Cumartesi günleri saat 10.00’la 16.00 arası açık olacak. Her anlamda Bahçelievler Mahallesi hak ettiği değeri alacak.” ifadesini kullandı.

Muhtarlığı hizmet elçisi gibi gördüğünü vurgulayan Bağcı, dayanışma ve beraberliği hakim kılmayı amaçladığını sözlerine ekledi.

Editör: Eray Uzun