Çorum'un Osmancık ilçesi, Aşağızeytin Köyü mevkiinde Boyabat Barajında boğularak yaşamını yitiren Emirkan Şimşek gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Aşağızeytin Köyü'nde özel uçuş yapan paraşütçülerden biri baraj gölüne iniş yapınca arkadaşına yardımcı olmak için suya giren Emirkan Şimşek (22) bir süre sonra gözden kayboldu.  Baraj gölüne iniş yapan paraşütçü yüzerek kıyıya çıkarken, yardımcı olmak için suya giren Emirkan Şimşek'in kıyıya çıkmadığı farkedildi. Çevrede bulunanlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve Samsun'dan gelen özel ekip arama çalışmaları sonucunda gece geç saatlerde gencin cansız bedenine ulaştı. 

Şimşek'in cenazesi Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra bugün ikindi namazına müteakip Beyler Çelebi Camiinden Asri Mezarlığa defnedildi.

Şimşek'in cenaze törenine Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve Belediye Başkanı Ahmet Gelgör katılarak aileye tazilerini bildirdi.

Kayıp şahıs ormanda ölü bulundu Kayıp şahıs ormanda ölü bulundu

Baraj Gölünde Boğulan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı-1

Editör: İlkay Sever