İYİ Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Kemal Arslan, projelerini açıklamayı sürdürüyor. Projelerini anlatan Arslan “Osmancık’ta eğitimin kaliteli, iyi, hayata hazırlayıcı olmasına yardımcı olacağız” dedi.

Arslan açıklamalarını şöyle sürdürdü;

Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele istişareleri yapıldı Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele istişareleri yapıldı

ÖĞRENCİLERİN YEMEK İHTİYACI KARŞILANACAK”

“İlçemizde 41 resmi, 4 özel olmak üzere 45 eğitim kurumu var. İlkokul 2 bin 110 , Ortaokul 2 bin 100, lise 2 bin 2275, özel eğitimde 26, özel okullarda 141 olmak üzere toplamda 7 bin 177 öğrenci var. Bu öğrencilerimize 581 öğretmen ile eğitim-öğretim verilmekte. 

Öğrencilerimizin daha iyi öğrenim görebilmeleri için okulların fiziki durumlarının, bahçelerinin uygun hale getirilmesini sağlayacağız. Sağlıklı binalar, bahçeler, temiz bir ortam sağlayacağız.

Öğrencilerimizin spor, kültür, çeşitli yarışmalarda başarılı olmaları için gerekli tedbirleri alacağız.

Anaokulu ve ilköğretimde okuyan öğrencilerin yemek ihtiyaçları karşılanacak. İlk ve orta öğretimde okuyan öğrencilerimize kurs merkezleri açacağız. Öncelikle dar gelirli vatandaşlarımızın çocukları yararlanacak.

Osmancık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, Osmancıklı diğer illerde okuyan üniversite öğrencilerine yurt imkanı sağlanacak. ”dedi.

Editör: Emel Şahiner