• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.250

Yemek Haberleri

yemek haberleri ve güncel yemek gelişmeleri, yemek ile ilgili tüm video, yemek fotoğrafları ve yemek haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Cenaze evlerinde ikram geleneğine son veren proje hayata geçti!

GÜNDEM

Ünlü şef Ömür Akkor, “Türkiye’de gördüğünüz en farklı mutfak neresi diye sorulsa ben bir kez daha Çorum derim. Çünkü farklı...

GÜNDEM

Alaca'da belediye başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere yemek programı düzenlendi.

GÜNDEM

Belediye Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği verecek. Hava şartları nedeniyle bu yıl iftar sofrası Afra Düğün Salonu’nda kurulacak.

SİYASET

Projelerini anlatan Arslan “Osmancık’ta eğitimin kaliteli, iyi, hayata hazırlayıcı olmasına yardımcı olacağız” dedi.

GÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Çorum’un sevilen simalarından Yıl-Pen Plastik firması sahibi, İş İnsanı Sadık Yıldırım’ın amcası, Sungurlu İlçesi’nin Karakaya Köyü’nden...

GÜNDEM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Zonguldak’ta maden ocağına inerek, eksi 170 metrede madencilerle öğlen yemeği yedi.

ASAYİŞ

Samsun’da bir evde ocakta unutulan yemekten çıkan yangında maddi zarar meydana gelirken, evdeki köpek ise son anda kurtarıldı.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, ÇORUM BELEDİYESİ ENGELLİ EĞİTİM MERKEZİNDE ÖZEL BİREYLER İÇİN KURABİYE YAPTI.

SAĞLIK

Yemeğin tepki çeken fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Amasya İl Sağlık Müdürlüğü’nün iddialarla ilgili idari soruşturma başlatacağı bildirildi.

Samsun Tabip Odası Tıp Öğrencileri Kolu, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) öğrenci yemek ücretlerinin 6 TL’den 20 TL’ye yükseltilmesine tepki gösterdi.

GÜNDEM

Çorum'da nefes borusuna yemek kaçan 3 yaşındaki Kerem Sa. geçtiğimiz Cuma günü Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne...