• USD 32,27
  • EUR 34,98
  • ALTIN 2.458,33
  • BİST100 10.160
  • BTC 62.400

Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


EKONOMİ

Benzin ve Motorine bu gece yarısından sonra zam gelecek.

EKONOMİ

Çorum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ceyhan Baran muhasebe ücretlerine zam yapıldığını açıkladı.

EKONOMİ

Samsun’da tramvay, otobüs, teleferik, minibüs dolmuş hatları, taksi dolmuş hatları, şehir merkezi ve ilçeler arası minibüs hatları, ticari taksi fiyat...

GÜNDEM

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, memurlara gelen zam oranının ardından tüm işçilere yüzde 49,25 oranında zam yapıldığını açıkladı.

EKONOMİ

DÜZCE BELEDİYESİ’NİN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÇERÇEVESİNDE EN DÜŞÜK MAAŞ 25 BİN 500 LİRAYA YÜKSELTİLDİ. MAAŞLARA YÜZDE 71 ZAM YAPILMIŞ OLDU.

EKONOMİ

Emekli aylıkları ve emekliye verilecek zam oranı maddeleri kabul edildi.

EKONOMİ

Osmancık’ta ekmeğe zam yapıldı. İlçede 7 liradan satılan 200 gram ekmek 1 lira artışla 8 TL oldu.

GÜNDEM

Çorum'da berber esnafının fiyat tarifelerine zam geldi. Yeni tarifeyle birlikte saç ve sakal tıraşı 250 liraya çıkartıldı.

Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, bu zamla en düşük işçi maaşının 29 bin 500 TL’ye yükseltildiğini açıkladı.

EKONOMİ

Zafer Partisi Çorum İl Başkanı Bedii Onan, emekli maaşına yapılan son zam ile ilgili açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

İSKİLİP BELEDİYESİ İLE BELEDİYE İŞ SENDİKASI ARASINDA İMZALANAN SÖZLEŞMEYLE BELEDİYE İŞÇİLERİNİN MAAŞINA YÜZDE 90 ZAM YAPILDI.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, hükümetin çalışana ve emekliye reva gördüğü zam oranlarını eleştirerek, 20 milyonun üzerinde çalışan...