• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.850

Türbe Haberleri

Türbe haberleri ve güncel Türbe gelişmeleri, Türbe ile ilgili tüm video, Türbe fotoğrafları ve Türbe haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


KÜLTÜR SANAT

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Obruk Köyü Hasan Bagi Dede türbesinde yağmur duası yapıldı. Türbede her yıl imece usulüyle kaynatılan kazanlardan...

KÜLTÜR SANAT

Çorum Merkeze bağlı Abdalata Köyünde bulunan Abdalata Köyü Camii ve Türbesi Selçuklu dönemine tarihlenen bir eser olup kimliğini koruyor.

GÜNDEM

Osmancık Çay Mahallesinde bulunan Arap Dede ise mahalle sakinlerinin rüyasına girerken kabri ise hem ilgi hem de araştırılma bekliyor.

SİYASET

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için takvim yaklaşırken, AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarının startını...

GÜNDEM

Osmancık’ta bulunan Koyunbaba Türbesinin restorasyon çalışmaları büyük oranda tamamlandı.  Türbenin Şubat ayında ibadete açılması hedefleniyor.

KÜLTÜR SANAT

okadi Hayreddin Hazretleri Türbesi, manevi iklimiyle her yıl binlerce yerli ve yabancı vatandaş tarafından ilgi görüyor.

GÜNDEM

Osmancık'ta inanç turizmine katkı sağlayacak çalışmalardan biri için protokol imzalandı. Ulucami Mahallesi'nde bulunan Kepçeli Dede Türbesi restore edilecek.