• USD
  • EUR
  • ALTIN 2.512,60
  • BİST100 10.740
  • BTC 69.890

Muhtarlık Haberleri

Muhtarlık haberleri ve güncel Muhtarlık gelişmeleri, Muhtarlık ile ilgili tüm video, Muhtarlık fotoğrafları ve Muhtarlık haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Çorum'un Laçin ilçesine bağlı Gözübüyük Köyü'nde muhtarlık nedeniyle çıkan taşlı-sopalı kavgaya jandarma ekipleri müdahale etti.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde muhtarlık sebebiyle çıkan ve 1 kişinin ödlüğü, 1 kişinin yaralandığı kavga ile ilgili gözaltına alınan 4 kişi...

GÜNDEM

66 yaşındaki Bülent Tüzün, babası Selahattin Tüzün’den devraldığı muhtarlığı 30 yıldır sürdürüyor.

ASAYİŞ

Samsun’da akrabalar arasında muhtarlık seçimi husumeti kavgasında tabancayla karnından vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

BAYBURT'TA MUHTARLIK SEÇİMİ KAVGASI: 1 YARALI

ASAYİŞ

GÜMÜŞHANE’NİN MERKEZE BAĞLI ŞEPHANE KÖYÜ’NDE SABAH SAATLERİNDE ALEVLERE TESLİM OLAN 2 KATLI KÖY KONAĞI KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

GÜNDEM

Çorum Merkez Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Bulut, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor..

1989 yılından bu yana köyünde muhtarlık görevi yürüten Ercan Karahmetoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde tekrar aday olmayacağını...

Giresun’un Görele ilçesinde yaklaşık 98 seçmenin bulunduğu bir köyde yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçmen sayısının 371’e çıktığı iddia edildi.

GÜNDEM

Çorum Merkez Bahçelievler’de 9, Kale’de 5 ve Yavruturna Mahallesi’nde 2 muhtar adayının seçim çalışmalarına hız verdiği dikkat çekiyor..

GÜNDEM

Osmancık İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından yapılan duyurunun ardından seçmen listeleri 4 Ocak itibariyla askıya çıkarıldı.

GÜNDEM

Çorum’un sevilen simalarından, merkez Kızılpınar köyü eski dernek başkanı ve önceki dönem CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kamil Deveci, 31...