• USD 32,22
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.444,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 61.135

Hüseyin Çalışkan Haberleri

Hüseyin Çalışkan haberleri ve güncel Hüseyin Çalışkan gelişmeleri, Hüseyin Çalışkan ile ilgili tüm video, Hüseyin Çalışkan fotoğrafları ve Hüseyin Çalışkan haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde hazırladığı bir projeyi hayata geçiren Çorum Belediyesi'ne teşekkür...

SİYASET

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan, aday adaylığı süreciyle ilgili mesajını kamuoyu ile paylaştı.

GÜNDEM

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığı bir mesaj yayımladı.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan Çorum Mecitözü’nde meydana gelen deprem sonrasında açıklamalarda bulundu

SİYASET

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Çalışkan, projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan Kentsel Dönüşüm- Değişim projelerini kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan Sağlıklı Yaşam Projelerinin devamını kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan ‘’Mevcut Hobi Bahçelerine formül ve çözüm üretme’’ projelerini kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan ‘’Sağlıklı Yaşam'' projelerini kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan ‘’Zamanın Eskittiği Projelerimiz’’ başlığı altındaki projelerini kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan ‘’Belediye Personeli ve Çalışma Anlayışı’’ projelerini kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET

Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan İnsan Kıymetleri başlığı altındaki projelerinin devamını kamuoyu ile paylaştı.