Gazeteciler adına fidan diktiler Gazeteciler adına fidan diktiler

Çorum'un Osmancık ilçesinde engelli çocuklarına fedekarca bakan 2 anne 'Yılın Annesi' seçildi.

Çorum'un Osmancık ilçesinde Anneler Günü ve Engelliler Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Hidrosefali (Beyindeki su) hastası 17 yaşındaki Berkay Yusuf Kara ve ailesi tarafından organize edilen programda hayatını engelli 2 çocuguna adayan Sebahat Biber ve Kamile Kara yılın anneleri seçildi. Programda'da engelli annesi Biber ve Kara'ya yılın annesi plaketleri, engelli çocuklara da çeşitli hediyeler verildi.  

Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (2)

Hayatlarını engelli çocuklarına adadı

2024 Yılın Annesi  seçilen 6 çocuk annesi Sebahat Biber, hayatını engelli 2 çocuğuna adadı.

Sebahat Biber'in oğlu  Sezer'in beynindeki bir rahatsızlığından, 27 yaşındaki kızı Nurhayat da geçirdiği ateşli havale sonucunda engelli kaldı. Yaşadığı onca zorluğa rağmen pes etmeyerek çocuklarının bakımlarını ihmal etmeyen anne, fedakarlığıyla takdir topluyor. Eşinden de aldığı destekle çocuklarının tüm ihtiyacını karşılayan ve bakımlarını özenle yapan Biber, evlatlarını bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Engelli 2 Çocuğuna Hayatını Adadı Kopya1

Yılın bir diğer annesi, Kamile Kara'da doğuştan hidrosefali hastalığıyla mücadele eden 17 yaşındaki oğlu Berkay Yusuf Kara'ya bakıyor. 

Osmancık Bizim Sırık Kebabı Lokantasında düzenlenen programa Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, eşi Senem Akpay, engellililer ve aileleri ile davetliler katıldı.

Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (7)

Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (1)Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (6)Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (7)Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (8)Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (4)Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (5)Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (2)Osmancık'ta Engelli Anneleri Yılın Annesi Seçildi (3)

Editör: İlkay Sever