Çorum'un Sungurlu ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Gülten Ataklı'yı silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Mürsel Ataklı, yargılandığı davada pişman olduğunu söyledi. Ataklı, mahkemede "Ben suçsuzum. Planlayarak yapmadım. Olaydan dolayı pişmanım" ifadelerini kullandı. Ataklı, ayrıca eşinin başkalarıyla ilişkisi olduğunu öne sürerek eşine ait olduğunu iddia ettiği cinsel içerikli görüntülerin yer aldığı flash diski mahkeme heyetine delil olarak sundu. 

OLAYIN GELİŞİMİ

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Akdere köyü Topaktaş mevkisinde, 31 Temmuz 2023'te yol kenarında bir kadının hareketsiz yattığı yönündeki ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, bir çocuk annesi Gülten Ataklı'nın silahla vurularak öldürüldüğünü belirlemişti. Boşanma aşamasındaki eşi Gülten Ataklı'yı silahla vurarak öldürdüğü öne sürülen polis memuru koca Mürsel Ataklı ise Samsun'un Havza ilçesinde yakalanmıştı.

01082023135646 E9860F33Db79Aa1D1950C9B97C88Da7A

'PİŞMANIM' DEDİ

"Eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanan Ataklı ise eşinin başkalarıyla ilişkisi olduğunu öne sürerek ancak eşinin kendisine karşı daha önce herhangi bir şey yapmadığını söyledi. Olay sırasında eşinin, belinden tabancasını aldığını, geri aldığı sırada silahın patladığını savunan Ataklı, "Ben suçsuzum. Planlayarak yapmadım. Olaydan dolayı pişmanım." dedi.

2-40

Tokat’ta keserli saldırı kameraya yansıdı Tokat’ta keserli saldırı kameraya yansıdı

FLASH DİSK ÇIKTI

Duruşmada sanık avukatı, Gülten Ataklı'nın kocasını aldattığı ve aralarında bu nedenle anlaşmazlık olduğunu belirterek, Gülten Ataklı'ya ait olduğunu iddia ettiği cinsel içerikli görüntülerin yer aldığı flash diski mahkeme heyetine delil olarak sundu. Duruşmaya 10 dakika ara vererek görüntüleri inceleyen mahkeme heyeti, dava dosyasına delil olarak girmesi talebini reddetti. Sanık avukatı ayrıca ek savunma yapmak için süre talep etti. Tarafları dinleyen mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

3-30

Kaynak: Haber Merkezi