Çorum'da işletmeciliğini Aylin Alveren Özen'in yaptığı Atalayoğlu Otomotiv hizmete açıldı. Çorum Sanayi Sitesinde hizmet vermeye başlayan serviste kadınlara özel %20 indirim uygulanırken, CarrinGO Car Kurumsal Yetkili Servis hizmeti de veriliyor.

Tokat’ta deprem Tokat’ta deprem

Atalayoğlu Otomotiv Çorum (3)

YEDEK PARÇA VE TÜM ARAÇLARIN BAKIMLARI

Skoda, Seat, Audi, BMW, Mercedes grubu araçların yedek parça satışı ve bütün araçların servis bakım ve onarımını garantili olarak yaptırabileceğiniz Atalayoğlu Otomotiv'de; akü ve yağ satışı ile yağ değişimi yapılmaktadır.

Atalayoğlu Otomotiv Çorum (4)

ÜCRETSİZ CHECK-UP HİZMETİ DE SUNULUYOR

Kadın girişimci Aylin Alveren Özen, Atalayoğlu Otomotiv olarak 24 saat servis hizmeti de verdiklerini belirterek, ücretsiz check-up imkanı ile başta kadınlar olmak üzere herkesi Atalayoğlu Otomotive davet etti.

Atalayoğlu Otomotiv Çorum (1)

ÜCRETSİZ VALE UYGULAMASINI BAŞLATTILAR

Çorum'a kaliteli ve uygun bir otomotiv servisini kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Özen; ''Atalayoğlu Otomotiv olarak dileyen herkesin araçlarını yerinden teslim alarak vale hizmeti verdiklerini de sözlerine ekledi.

✅Kadınlara %20 indirm!

✅Ücretsiz Check-Up

✅Vale Hizmeti

✅Yedek Parça

✅Tamir-Bakım

✅Yağ Değişimi

✅Akü

✅7/24 Servis Hizmeti

✅7/24 Açığız!

☎0 (542) 899 91 32

☎0 (542) 456 22 52

📌Mimar Sinan Mah. Çorum Sanayi Sitesi 44. Sokak No:2 Çorum

Atalayoğlu Otomotiv Çorum (9)Atalayoğlu Otomotiv Çorum (8)Atalayoğlu Otomotiv Çorum (7)Atalayoğlu Otomotiv Çorum (5)Atalayoğlu Otomotiv Çorum (6)

Kaynak: Haber Merkezi