19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nın 105. yıl dönümü Osmancık'ta törenlerle kutlandı.

OGC; "BİK Çorum Şubesi kapatılmasın" OGC; "BİK Çorum Şubesi kapatılmasın"

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. Yıldönümünde Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz'ün, iki genç ile  Atatürk Anıtına , Atatürk´ün manevi huzuruna çelenğin sunduğu törende saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. 

Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (5)

Gençlik Yürüyüşü'nün de yapıldığı etkinlikler Osmancik Ada Spor Kompleksinde devam etti.  Çeşitli spor etkinlikleri ile folklor gösterilerinin yapıldığı etkinlikte, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. Yıldönümünde gerçekleşen etkinliklere Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkan Vekili Fatih Eren, Cumhuriyet Savcısı Rümeysa Parlak, İlçe Jandarma Komutanı Nuri Uyar, Emniyet Müdürü Ahmet Dilbaz,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz,  STK, Siyasi Parti başkan ve temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (10)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (8)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (9)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (6)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (7)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (4)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (5)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (3)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (1)Atatürk Anıldı, Gençlik Bayramı Kutlandı (2)

Editör: Yılmaz Yolcu