AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi-Sosyolog Hüseyin Çalışkan, Fikrim Var projesini anlattı.

Fikir ve projesi olanlara Belediyenin kapısını sonuna kadar açacaklarını belirten Çalışkan; "Belediyenin görev alanı içinde kalmak üzere, şehrimizde eksik olan, yapılması akla gelmemiş, yapıldığında şehrimize değer katacak, insanımıza faydası olacak fikir ve projesi olanlara kapımızı sonuna kadar açacağız.

Bakan Ersoy, Dünya Miras Listesi’nde yer alan Hititler’in başkentinde Bakan Ersoy, Dünya Miras Listesi’nde yer alan Hititler’in başkentinde

"Fikrim var birimi kuracağız"

Hatta Belediyemizde "Fikrim var birimi" kuracağız. Fikirler ve projeler bu birime, yazılı ve en az iki nüsha olarak teslim edilecek. Tarih ve sayısı verildikten sonra, bir nüshası Fikri Sunana verilecek ve böylece karşılıklı kayıt altına alınmış olacaktır.

Devamında ise; yönetimimiz tarafından değerlendirildiğinde, fikrin paylaşılması veya uygulanması kararı alındığında, bu kararı Fikri Sunan arkadaşımızla birlikte ilan edeceğiz.

Bitmedi, devamında da fikrin uygulanması aşamaları birlikte takip edilecek ve açılışı da birlikte yapılacaktır.

Yine bitmedi, kabul edilen, uygulanması kararı alınan, aşamaları takip edilen ve açılışı birlikte yapılan bu projeye fikri sunan arkadaşımızın ismi verilecektir.

Bu sözümü, hemşehrilerimizin şahitliğine ve mahalli basınımız kayıtına, en kalbi duygularımla sunuyorum.

Daha önce ilan etmiştik ve basınımız aracılığıyla kayıt altına alınmıştı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1994 tarihinde İstanbul Belediye Başkanı olduğunda uyguladığı projeyi, Çorum Belediye Başkanlığı bize nasip olursa aynen uygulayacağımızı paylaşmıştık.

Önceki başkanlarımız ve adaylarımız ile bu dönem ki başkan aday adayları ile adaylarımıza belediye de toplantı odası tahsis edeceğiz demiştik.

Ve bu proje için sloganımızı da söyle belirlemiştik.

"Başkan / aday adayları / ve adaylarımızın, muhabbetleri gönlümüzde, sesleri kulağımızda, nefesleri ensemizde olacaktır."

Fikrim Var projemiz; bu dönemlerde ve önceki dönemlerde, projelerini kamuoyu ile paylaşan Başkan / Aday Adayı / ve Adaylarımız içinde geçerlidir. Projesi uygulama kararı alınan Başkan / Aday Adayı / ve Aday arkadaşımızla, sunumu, takip ve açılışı yapılacak ve açılışta projeye Başkan / Aday Adayı / ve Adaylarımızın ismi verilecektir.

Bu sözümü de, hemşehrilerimizin şahitliğine ve mahalli basınımız kayıtına, en kalbi duygularımla sunuyorum"dedi.

Editör: İlkay Sever