31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için Osmancık’ın ilk adayı belli oldu.

31 Mart 2024 günü yapılacak olan Mahalli ve Yerel Seçimlerde partilerin Belediye Başkan Aday Adayları ortaya çıkmaya başlarken Başkanlık Adaylığı netleşen ilk isim Milli Yol Partisinden Mehmet Bilir oldu.

Genel Başkanlığını Remzi Çayır’ın yaptığı, Milli Yol Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilir gazetemizi ziyaret etti. İş insanı Mehmet Bilir, Osmancık’ın istihdamına yönelik ciddi projeleri olduğunu belirtti.

Bilir, belediye başkanı seçildiği taktirde Osmancık için yapmayı planladığı 12 projesinin olduğunu, bu projelerin her birinin ilçenin gelişimine katkı sağlayacak, ilçede ki işsizlik sorununa son verecek istihdamı artırmaya yönelik projeler olduğunu söyledi.

Projelerini önümüzdeki günlerde teker teker açıklayacağını belirten Milli Yol Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilir, bu projelerin kaynaklarının da hazır olduğunu sözlerine ekleyerek, ilçe halkının oyuna ve desteklerine talip olduklarını ifade etti.

Mehmet Bilir Kimdir?

DSİ’den Çorum’un içme suyu problemine neşter DSİ’den Çorum’un içme suyu problemine neşter

Mehmet Bilir 1983 doğumlu. İlk-Orta ve Lise eğitimini Osmancık’ta tamamladı.

Askerlik görevini yaptıktan sonra 2004 yılında Osmancık’tan ayrılarak Ankara’ya yerleşti.  Ankara’da uzun bir süre değişik iş kollarında çalıştıktan sonra 2017 yılında kendi şirketi olan Pars Land Rover Yedek Parça ve Servis sektöründe faaliyet göstermeye başladı.

Yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikimle uzun yıllardır siyaset hayatında yer aldı. Milli Yol Partisi Kurucular Kurulunda görev alan Mehmet Bilir, siyasi ve ticari faaliyetlerini sürdürmekte.

Mehmet Bilir evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mehmet Bilir (2)

Editör: İlkay Sever