31 Mart yerel seçimler öncesinde partiler adaylarını ve meclis üyesi adaylarını açıkladı. Adaylar arasında en genç olanı ise Zafer Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı 21 yaşındaki Gürkan Taha Fersiz. Başkan Adayı Fersiz kendisi gibi 21 yaşında 2 genç belediye meclis üyesi adayı ile seçime giriyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Gürkan Taha Fersiz; “Zafer Partisi Osmancık ilçe teşkilatı olarak seçime eksiksiz bir şekilde katılıyoruz. Türk gençlerine verdiğimiz önemin ve değerin göstergesi olarak belediye meclis üyesi adaylarından ilki siyaset ve kamu yönetimi öğrencisi 21 yaşındaki Mert Başkaya ve bir diğer öğrenci olan Umut Ege Özdemir olarak belirledik.

Siyasette gençler yerine yaşlıların yer alması gençlere yer verilmemesi Türk Gençliğinin aleyhinedir. Bunun doğurduğu sonuçlardan biri de bu tarz gelişmekte olan ilçelerde gençler yerine sadece iş adamlarına ve yaşlı kesime değer verilmesi gençlere yönelik çalışmanın çok az olmasıdır.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu

Bu düzeni değiştirmek gençlerinde siyasette yer alabileceğini kanıtlamak üzere bu yola çıktık. Bütün Osmancık gençlerinin oyuna talibiz. Büyüklerin desteği ve gençlerin azmi ile Osmancık daha ileriye” şeklinde konuştu.

Editör: İlkay Sever