Çorum'un Osmancık ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2023- 2024 yıl sonu sergisi açıldı. Sergi 7 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Osmancık Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açılan kurslara katılan kursiyerlerin eğitim döneminde el emeği, göz nurlarını dökerek hazırladığı çalışmalar açılan sergide gözler önüne serildi, davetlilerin beğenisine sunuldu.

Osmancık Hem'in Yıl Sonu Sergisi Açıldı (2)

Sergi açılışı Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, eşi Senem Akpay, Belediye Başkan Vekili Ahmet Özoğlu ve protokol üyeleri ile davetlilerin katılımıyla kurdele kesilerek gerçekleşti. 

Açılışın ardından sergi gezilerek HEM Müdürü Bayram Çıplak, usta öğreticiler ve kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgiler alındı.

Osmancık Hem'in Yıl Sonu Sergisi Açıldı (3)

OSMANCIK'IN YÖRESEL KIYAFETLERİ DİKKAT ÇEKTİ!

Sergide kursiyerler tarafından yapılan Osmancık'ın çeşitli dönemlerine ait yöresel kıyafetler, yine ilçeye özgü "bürük" ile birleştirildi. Kadın ve erkek kıyafetlerinde bürük bel peştemali olarak kullanıldı.

Osmancık Hem'in Yıl Sonu Sergisi Açıldı (2)-1

Osmancık Hem'in Yıl Sonu Sergisi Açıldı (1)-1

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Zalim siyonistler Müslümanları katlediyor" Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Zalim siyonistler Müslümanları katlediyor"

Osmancık Hem'in Yıl Sonu Sergisi Açıldı (1)

Editör: İlkay Sever