Yeniden Refah Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Celil Aksoy, Evrim Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimine 2 aydan az bir süre kaldı. 7 Şubat'ta seçmen kütükleri kesinleşecek ve seçmenlerin oy vereceği yer ve sandıkların belirlenmesi başlayacak, bu süreç 11 Şubat'ta tamamlanacak. Siyasi partiler aday listelerini 20 Şubat Salı günü saat 17.00'ye kadar teslim edecek. 3 Mart Pazar günü kesin aday listeleri il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edilecek. 21 Mart'ta seçim propagandası ve yasaklar başlayacak. Oy verme günü ise mart ayının son pazar günü olan 31 Mart'ta yapılacak.

Seçim takvimi işlerken Başkan Adayları ve Başkan Aday Adayları da ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Celil Aksoy, beraberinde parti ilçe başkanı Hamit Akman ile gazetemizi ziyaret etti.

“ÖNCE GÖNÜLLERİNİZE SONRA OYLARINIZA TALİP OLDUM”

Başkan Adayı Aksoy, 8 Şubat 2024 Perşembe günü Osmancık’ta basın açıklaması yapacağını belirterek ilçe halkını toplantıya davet ederek; “15 yıldır iş alanında edindiği tecrübe ve bilgileri Osmancık’ımızı daha ileriye taşıyıp geliştirmek için edindiğim bilgileri siz değerli hemşerilerime hizmet olarak sunacağım.

Osmancık’ımızın sorunlarını sıralayacak olursak başta ulaşım, iletişim ve işsizlik olmak üzere birçok sorunu biliyoruz. Bu sorunları çözmek için sizlerin önce gönüllerinize sonra oylarınıza talip oldum.

Değerli ilçemize hizmet etme arzusuyla bu yola çıktım ve bu yolda siz değerli hemşerilerimin desteğini beliyorum. ” dedi.

CELİL AKSOY KİMDİR?

Gelecek Partili Kara’dan 15 Temmuz mesajı Gelecek Partili Kara’dan 15 Temmuz mesajı

1971 Osmancık doğdu. Evli ve 3 çocuk babası.

Çorum Belediyesinde hizmet etti ve emekli oldu. Aktif olarak esnaflık (iş adamı) yapmakta.