31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için takvim işlerken, MHP'den  Osmancık Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvuru evraklarını ilk olarak teslim eden isim Mitat Kabaca oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, Mitat Kabaca, Osmancık Belediye Başkanlığı ,için Aday Adaylığı sürecini başlatarak partinin ilçe binasında Başkan Selim Dölcü, teşkilat üyeleri ve vatandaşların da katılımı ile başvuru evraklarını teslim etti.

Mitat Kabaca kimdir?

Uydum turist çocuğa... Uydum turist çocuğa...

02 Haziran 1984 yılında Çorum'un Osmancık ilçesinde 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğretimi Osmancık Atatürk İlköğretim okulu, ortaöğretimini Osmancık lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimimi ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümünden mezun olarak tamamladı.

2011-2016 yıllarında arasında çeşitli sektörlerde işletmecilik ve yöneticilik yapan Kabaca,  2019 yılı itibariyle Adalet Bakanlığı Çorum Adalet Sarayı Cumhuriyet Başsavcılığında çalışmaya başladı.

İyi düzeyde İngilizce bilen Mitat Kabaca, Tarih, Ekonomi, Sosyoloji, Spor (Tenis- Futbol- Yüzme), Siyaset, Müzik (İyi derece bağlama) konularına ilgi duymaktadır.

MHP Osmancık'ta ilk Aday Adayı Mitat Kabaca

Editör: İlkay Sever