34 yaşındaki şahıs ağaca asılı halde bulundu 34 yaşındaki şahıs ağaca asılı halde bulundu

Osmancık Şenyurt Mahallesinde yol yapım çalışması olan yolda uyarı levhası bulunmayınca otomobil çukura düştü.

Kaza akşam saatlerinde Şenyurt Mahallesi Şah Hüseyin caddesi üzerinde meydana geldi. Haber hattımıza ulaşan adı bizde mahfuz okurumuz Şenyurt Mahallesi Gül Sokak'tan aracı ile Şah Hüseyin Caddesine dogru seyir halinde ilerlerken birden çalışma yapılan yolda çukura düştü. Kazayı gören mahalle sakinlerinin yardımı  ile aracını düştüğü çukurdan kurtaran okurumuz  uyarı levhası veya duba olmamasına tepki gösterdi.

Levha Yok, Duba Yok, Kaza Geliyorum Dedi! (3)

Kaza sonrası belediye zabıta ekiplerini arayan okurumuz, uyarı levhasının olmadığını gelen ekibe de bildirdidiğini ancak aldığı cevap karşısında şaşkınlık yaşadığını dile getirerek; " Gül Sokaktan oldukça yavaş bir hızda ilerliyordum. Şah Hüseyin Caddesi'ne girmek üzere iken birden çukura düştüm. Caddede çalışma olduğunu bilmiyordum, herhangi bir uyarı levhası veya duba da yoktu.  Durumu fark eden mahalle sakinleri aracımı düştüğü çukurdan el birliği ile çıkardı.

Durumu zabıta ekiplerine de bildirdim. Olay yerine gelen zabıta ekiplerine uyarı levhası olmadığını söylediğimde kendilerinin akşam ekibi olduğunu yol yapım çalışmasın da sabahçı ekibin görevli olduğuna dair bir şeyler söylediler. "ifadelerinde bulunarak duruma tepki gösterdi.

Levha Yok, Duba Yok, Kaza Geliyorum Dedi! (4)

Levha Yok, Duba Yok, Kaza Geliyorum Dedi! (2)

Levha Yok, Duba Yok, Kaza Geliyorum Dedi!

Editör: İlkay Sever