Çorum Belediye Başkanı Aşgın’dan, Çorum FK’ya destek çağrısı Çorum Belediye Başkanı Aşgın’dan, Çorum FK’ya destek çağrısı

15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Kağan Töremiş Türkiye üçüncüsü oldu.

15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası 23-27 Kasım 2023 tarihleri arasında Bursa’da 240 kulüpten, 950’nin üzerinde sporcunun katılımıyla yapıldı. Şampiyonaya Osmancık Barış Boyar Badminton Akademisine bağlı 10 kulüpten toplam 10 sporcuyla katılım sağladı.

15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında, Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü sporcularından Kaan Töremiş,  Çift Erkekler kategorisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden partneri Barış Ermiş ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu.

Badminton sporunun Osmancık´ta gelişmesinde, ulusal ve uluslararası alanda başarıların gelmesinde en büyük pay sahibi olan ve onlarca milli sporcu yetiştirerek Türkiye’nin en başarılı antrenörleri arasında yer alan Barış Boyar başarılı sporcusunu tebrik ederek; “İlimiz ve ilçemiz adına büyük başarıya  imza atan sporcularımızı ve partnerlerini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Bu başarıda bizlere desteklerini esirgemeyen Çorum Millet Vekilimiz Oğuzhan Kaya’ya Osmancık Kaymakamımız Ayhan Akpay’a, Osmancık Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör’e Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Cebeci’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a, Federasyon Başkanımız Ercan Yıldız ve tüm yönetim kuruluna teknik ekibimiz ve sporcularımız adına çok teşekkür ediyoruz. “dedi.

Editör: İlkay Sever