• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.276

Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

16 Haziran tarihleri arasında yapılan denetimde 3 bin 331 araç sürücüne cezai işlem uygulandı 145 araç trafikten men edildi.

ASAYİŞ

ÇORUM’UN ALACA İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKAN BİR OTOMOBİLİN TARLAYA UÇMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 3'Ü ÇOCUK 7 KİŞİ YARALANDI.

ASAYİŞ

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

ANADOLU OTOYOLU İSTANBUL İSTİKAMETİ GÜMÜŞOVA RAMPALARINDA BİR TIR ARACININ YOLA DEVRİLMESİ SONUCUNDA YOL TRAFİĞE TAMAMEN KAPANDI.

ASAYİŞ

Çorum’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Anadolu Otoyolu Düzce ile Kaynaşlı gişeleri arası Ankara istikametinde karayolları tarafından üstyapı çalışmasından dolayı yol tursan tesisleri mevkiinden sabah saatlerinde...

GÜNDEM

Çorum Belediyesi tretuvar çalışmaları nedeniyle Çorum'da Taşhan Caddesi’nin bir bölümü kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

ASAYİŞ

ORDU’DA KARAYOLU TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE TRAFİK POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ SÜRÜCÜLERE VE YAYALARA YÖNELİK BİLGİLENDİRME YAPTI.

GÜNDEM

Çorum'da 98 araç trafikten men edildi, 22 bin 552 araç kontrol edilirken, kurallara uymayan sürücülere ise 9 milyon 82 bin...

GÜNDEM

Türkiye'de son dönemde giderek artan ve amacı dışında kullanıldığı değerlendirilen çakar lambalı araçlar, vatandaşların tepkisini çekiyor.

GÜNDEM

Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde geçiren vatandaşlar, 9 günlük tatilin ardından yaşadıkları şehirlere dönmek için yollara akın etti.

ASAYİŞ

Bayram tatili dönüşü yola çıkan sürücüler kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik eski seyrine döndü.