• USD 32,29
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.434,10
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.599

Özel Haberleri

Özel haberleri ve güncel Özel gelişmeleri, Özel ile ilgili tüm video, Özel fotoğrafları ve Özel haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay Diş Hekimi Kardelen Duru'nun Özel Diş Kliniği'nin açılış törenine katıldı.

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, özel gereksinimli bireylerle iftar yaptı.

EĞİTİM

DÜZCE’DE OKULLARIN YARIYIL TATİLİNE GİRMESİYLE BİRLİKTE ÖZEL ÖĞRENCİLER DE KARNELERİNE KAVUŞTU. ÖZEL ÖĞRENCİLER, 5 AYLIK EĞİTİMİN ARDINDAN TATİLE GİRERKEN, TATİL...

GÜNDEM

Çorum İl Özel İdaresi 2016 yılından bu yana sosyal sorumluluk projeleri ile vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor.

GÜNDEM

Özel bireylerin ahşap oymacılığı ile meslek sahibini sağlayacak proje ile özel bireyler ile ailelerinin yaşam kalitesini arttıracak proje düzenlenen törenle...

GÜNDEM

DÜZCE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, POLİSLİK HAYALİ OLAN HACI HİDAYET TÜRKSEVEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, ÇORUM BELEDİYESİ ENGELLİ EĞİTİM MERKEZİNDE ÖZEL BİREYLER İÇİN KURABİYE YAPTI.

ASAYİŞ

TOKAT’TA ÖZEL HAREKET POLİSLERİNCE, UYUŞTURUCU TACİRLERİNE YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYON NEFES KESTİ.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ‘ŞEHİT AİLELERİ İLE KURAN-I KERİM VE DUA PROGRAMI’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin hayatına dokunma çalışmaları kapsamında öğrencilere yönelik atölye ve sinema etkinliği düzenledi.

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde Terziler ve Berberler Odası, engelli bireylerin saç tıraşını bakım gördükleri merkezde ücretsiz yaptı.

Zonguldak’ta özel eğitim uygulama okulu öğretmen ve öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla katıldıkları etkinlikte fidan dikmenin heyecanını yaşadı.