• USD 32,25
  • EUR 34,89
  • ALTIN 2.420,09
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.100

Kastamonu Haberleri

Kastamonu haberleri ve güncel Kastamonu gelişmeleri, Kastamonu ile ilgili tüm video, Kastamonu fotoğrafları ve Kastamonu haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

KASTAMONU’DA SULAMA KANALINDA BULUNAN BAŞI KESİLMİŞ CESEDİN DEVAMI DÖRT GÜNÜN ARDINDAN 2 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU.

GÜNDEM

Kastamonu’nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor.

ASAYİŞ

KASTAMONU’NUN DADAY İLÇESİNDE KÖYDE ÇIKAN YANGINDA 3 EV, 2 AHIR VE 1 SAMANLIK ALEVLERE TESLİM OLDU. EKİPLERİN YANGINA MÜDAHALESİ SÜRÜYOR.

ASAYİŞ

KASTAMONU’DA KAYIP OLARAK ARANDIĞI SIRADA ORMANLIK ALANDA SİLAHLA VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNAN TİCARİ TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN CİNAYET ŞÜPHELİSİ OLAN GENÇ, ÇIKARILDIĞI...

ASAYİŞ

KASTAMONU’DA YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEYEN ANNE VE OĞLUNA HIZLA GELEN MOTOSİKLET ÇARPTI. KAZADA SÜRÜCÜ İLE ANNE VE OĞLU YARALANDI.

ASAYİŞ

KASTAMONU’DA ETKİLİ OLAN FIRTINA SEBEBİYLE BAZI BİNALARIN ÇATILARI UÇTU. BİR BİNANIN ÇATISININ UÇMA ANI İSE VATANDAŞLAR TARAFINDAN CEP TELEFONU İLE...

GÜNDEM

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü-Samsun, Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi,Bölge Genelinde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

ASAYİŞ

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ MUHAMMET EYÜP KOLUKISA, GÖREVİ BAŞINDA GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.

ASAYİŞ

KASTAMONU’NUN TAŞKÖPRÜ İLÇESİNDE GECE YARISI BİLİNMEYEN SEBEPLE ÇIKAN YANGINDA BİR EV TAMAMEN YANARAK KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

ASAYİŞ

Kastamonu’da aracının içerisinde silahla vurulmuş halde bulunan vatandaş, toprağa verildi.

ASAYİŞ

KASTAMONU'NUN DADAY İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN EKİPLER TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ.