• USD 32,22
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.444,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 61.084

Gözaltı Haberleri

Gözaltı haberleri ve güncel Gözaltı gelişmeleri, Gözaltı ile ilgili tüm video, Gözaltı fotoğrafları ve Gözaltı haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum'un Mecitözü ilçesinde düğün töreninde havaya ateş eden 2 kişi ile düğün sahibi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Tepeyurt köyü Yukarı Şahinler mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangınla ilgili bir kişi gözaltına alınırken konuyla illiği...

ASAYİŞ

Samsun’un Bafra ilçesinde valizinde uyuşturucu madde ele geçen şahıs gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Hastanede müdüre bıçak çektiği iddia edilen hastane çalışanı polis tarafından gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Kazada vefat edenlerin kimliklerinin öğrenilmesiyle aynı aileden 6 kişinin öldüğü belirlendi. Kazaya karışan tırın sürücüsü gözaltına alındı.

ASAYİŞ

SAMSUN'DA BİR OTO TAMİRCİ DÜKKANINA DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

ASAYİŞ

Samsun’da eski sevgilisini mermi ile tehdit ettiği iddia edilen bir kişi şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Samsun’da bir lisede görevli müdürün aracının içinde darp edilmesi olayıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

KASTAMONU'DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN OPERASYONDA, FETÖ/PDY SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLDUĞU BELİRLENEN 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

ASAYİŞ

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araçta yaptıkları aramada peçeteye emdirilmiş amfetamin yakaladı. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alındı.

ASAYİŞ

KASTAMONU’NUN İHSANGAZİ İLÇESİNDE 5 İKAMETTE POLİS EKİPLERİNCE YAPILAN ARAMADA RUHSATSIZ SİLAH VE SİLAHLARA AİT MERMİ ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİLİ 3...

ASAYİŞ

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan bir kişi adliyeye sevk edildi ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.