• USD 32,25
  • EUR 34,89
  • ALTIN 2.420,09
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.100

Belediye Haberleri

Belediye haberleri ve güncel Belediye gelişmeleri, Belediye ile ilgili tüm video, Belediye fotoğrafları ve Belediye haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum Belediyesi tretuvar çalışmaları nedeniyle Çorum'da Taşhan Caddesi’nin bir bölümü kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

EKONOMİ

Osmancık Belediyesi 3 mahallede toplam 28 adet konut arsasını açık artırma usulü ihaleyle satacak.

GÜNDEM

Çorum Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) olası bir sel afetine karşı teyakkuzda.

GÜNDEM

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yeni dönemde çalışacağı müdürler belli oldu. İşte Aşgın'ın yeni dönemde çalışacağı müdürler!

GÜNDEM

Deredolu beldesinde belediye başkanı seçilen Ökkeş Alkan, koltuğunu önceki belediye başkanı eşi Özgül Alkan’dan devraldı.

GÜNDEM

Çorum Belediyesi, Ramazan bayramı öncesi vatandaşların huzur içerisinde bayram geçirebilmesi amacıyla iş başında olacak.

GÜNDEM

ÇORUM BELEDİYESİ, RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİNDE HUMMALI BİR TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATTI. ŞEHRİN İŞLEK CADDELERİ VE KALDIRIMLARI YIKANARAK TEMİZLENİYOR.

SİYASET

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’nın adayı olan ve tekrar Belediye Başkanı seçilen Dr. Halil İbrahim Aşgın, mazbatasını aldı.

GÜNDEM

Osmancık’ta yaşayan seçmenler yerel seçimler için sandık başına gitti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 08.00...

GÜNDEM

Çorum Belediyesi, bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü. Bin 571 çocuğa bayramlık kıyafet hediye edildi.

GÜNDEM

Belediye tarafından hayata geçirilen Şehir Müzesi, kapılarını ziyaretçilere açtı. Tarihi Veli Paşa Hanı içerisinde oluşturulan Şehir Müzesi geçmişten günümüze ışık...

GÜNDEM

Çorum Belediyesi, evde bakım ve ev temizliği hizmeti verdiği güngörmüşleri Yaşlılar Haftası’nda da unutmadı.