• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.987

Balık Haberleri

balık haberleri ve güncel balık gelişmeleri, balık ile ilgili tüm video, balık fotoğrafları ve balık haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum'da Çomar Barajı'nda meydana gelen balık ölümleri sonrası bölgeden incelenmek üzere numune alındı.

ASAYİŞ

Melen Çayı’nda 52 kilogram ağırlığında yayın balığını yakalayan ve haberlere konu olan amatör balıkçıya cezai işlem uygulandı.

GÜNDEM

DÜZCE’DE MELEN ÇAYI’NDA AĞA TAKILAN 1 METRE 70 SANTİM UZUNLUĞUNDA 52 KİLOLUK YAYIN BALIĞI YAKALANDI.

GÜNDEM

ÇARŞAMBA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ, 1 NİSAN-30 HAZİRAN TARİHLERİNDE BÖLGEDE BAŞLAYAN İÇ SU YASAKLARI KAPSAMINDA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

ASAYİŞ

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrol ve denetimlerde kaçak balık avcılığı yapan kişilere idari para cezası...

ASAYİŞ

KASTAMONU’NUN CİDE İLÇESİNDE OLTA İLE BALIK TUTTUĞU SIRADA, DENİZE DÜŞEREK HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞ, GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

SAĞLIK

Balığın kafasından çıkarılan ve böbrek taşı düşürdüğüne inanılan ’eşkina’ taşı, tanesi 30 TL’den alıcı buluyor.

GÜNDEM

SİNOP’TA BİR GRUP MARTI BALIKÇI TEZGAHINA GELİP SALDIRDI.

EKONOMİ

TRABZON BALIK HALİ’NDE FARKLI BALIK ÇEŞİTLERİ TEZGAHLARI SÜSLERKEN SATIŞLARIN DURGUN GEÇTİĞİ BELİRTİLDİ.

GÜNDEM

Çorum'un Alaca ilçesinde bulunan Koçhisar barajında, avlanmak için baraj gölüne bırakılmış 2 bin 700 metre uzunluğunda balık ağı bulundu.

GÜNDEM

Karadeniz’de son zamanlarda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle Osmancık tezgahlarında da balık çeşitliliği azaldı.

KARADENİZ’DE SON GÜNLERDE HAVA SICAKLIKLARININ MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE OLMASI SEBEBİYLE ZONGULDAK'TAKİ TEZGAHLARDA BALIK AZALMAYA BAŞLADI.