Osmancık'ın birçok noktasına gelişigüzel park edilen ve sayıları her geçen gün artan TIR ve kamyonlara çözüm bulunması istendi. 

Osmancık Esentepe Mahallesinde yaşayan adı bizde mahfuz bir okurumuz evinin önüne park edilen TIR ve kamyonlardan mustarip olduğunu bildirdi.  Gelişigüzel park edilen TIR araçlarının yoldan geçen su borularını da patlattığını iddia eden okurumuz durumu yerel yetkililere de bildirdiğini söyledi.

Mahalle aralarına, ev önlerine TIR araçlarının park edilmesinin önüne geçilmesini isteyen okurumuz CİMER, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne de dilekçe yazdığını ifade ederek; “Şahsın kendi kapısına çekmeyip bizim kapıya çekmeleri yüzünden yoldan geçen şu boruları patlıyor. Uyardığımızda bana ‘burası devletin yolu’ diye bağırıp tehdit ediyor. Dikkate almamaları ve yine yüklü dorselerin çekilmesi üzerine polisi aradım.

Burası tır parkı değil. Bir de benim evimin dibine durdurmalarından dolayı mağduruz.

Esentepe Mahallesi Kulluk Tepesi 2 nolu Sağlık Ocağı yolu sürekli bu şekilde. Mağduriyetimize çözüm bulmak için yerel yetkililer başta olmak üzere, CİMER’e, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne söz konusu durumu bildirdim.  Olumlu bir cevap bekliyorum” dedi.

Milletvekili Kaya’nın eşi kazada yaralandı Milletvekili Kaya’nın eşi kazada yaralandı

Evinin önüne park edilen TIR araçlarını CİMER’e şikayet etti (2)

Editör: İlkay Sever