Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Muhitdin Geçgin bıyıklarını “Cumhur ittifakı bıyığı” olarak notere tasdik ettirmişti.

Milletvekili adayı İYİ Parti’den istifa etti Milletvekili adayı İYİ Parti’den istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Muhitdin Geçgin,İlçe Başkanı Şerif Okudan'a parti binasında başvuru evragını teslim etti.

Geçgin, ortasını kesip, kenarlarını bıraktığı bıyıkları ile dikkat çekerken, Parti binasında yaptığı açıklamada; " Her şeyden önce Osmancık’ın güzel insanlarına, Adalet ve Kalkınma Partisi aday adayı olarak gönül dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizim partimiz hizmet olduğu için bu hizmetin şekillenmesinde lider faktörü çok önemlidir.

 Bizim şu an da ki mevcut liderimiz Sayın Recep Tayip Erdoğan, Genel Başkanımız aynı zamanda. Artık Türkiye liderliğinden çıkmış dünya lideri olmuş bir insandır. Bunu şu nedenden dolayı söylüyorum. Dünya tarihini iyice incelediğimiz zaman tarihi bilen insanların hepsi liderlerin her ne kadar önemli olduğunu liderlerin bir toplumunun kaderini, insanlığın kaderini nasıl değiştirdiğini öğrenmiş olması gerekir.

 İşte biz bunu beceremediğimiz bazı insanlara abartılı, bazı insanlara belki farklı biçimde algı oluşabilir ama bizim temel felsefemiz ve amacımızın öncelikle kendi ülkemiz olmak üzere İslam Coğrafyasından tutun, Dünya coğrafyasında mazlum insanlara karşı bütün hatta bunun içerisine Birleşmiş Milletler de dahil. Avrupa Birliği de dahil. Hiç kimsenin kılını kıpırdatmadığı kozlar ülkemiz ve milletimiz olarak liderimizle beraber bu insanlığın kara talihini kara lekesini yenmeye ve onlarla mücadele etmeye çalışıyoruz.

İnşallah devletimiz ve milletimiz olarak birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakının da burada faktörü olarak çok önemli. Sayın Devlet Bahçeliye de Allah uzun ömür versin. Birlikte yapmış olduğumuz bu kutsal dava yolculuğunda inşallah başarılı, insanlığa ve ülkemize faydalı olacağımızı düşünüyorum. "dedi.

MUHİTDİN GEÇGİN KİMDİR?

1958 yılında Osmancık Cumhuriyet Mahallesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Osmancık'ta tamamladı.

İki lise bitiren Geçgin, Ankara'da yatılı olarak Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini bitirdikten sonra 1983 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda göreve başladı. Daha sonra Samsun'a atandığında fark derslerini vererek ikinci lise öğrenimi olan Ticaret Meslek Lisesini bitirdi.

Geçgin, Avrupa ülkelerinin büyük çoğunluğuna seyahatler düzenleyerek yerel yönetimler, belediyecilik, imar ve şehircilik alanlarında incelemelerde bulundu.

Editör: İlkay Sever