Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kesenek, seçim ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda gazetemizi de ziyaret eden Kesenek, şimdiye kadar ilçeyi yönetenlerin sorunlara çözüm olamadığını belirterek; “20 yıldır sorunlar aynı, ilçe halkına sunacakları, konuşacakları yeni argüman yok” dedi.

Yerel seçimlere doğru giderken partilerin adayları da netleşti. Cumhuriyet Halk Partisi seçimlere Hüseyin Kesenek ile girecek. CHP’den Osmancık Belediye Başkanı Adayı olan Kesenek, adaylığının açıklanmasından hemen sonra startını vererek ziyaretlere başladı.

Bu kapsamda CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Kadın Kolları Başkanı Funda Güven Akkuş ile ilk ziyaretlerini gerçekleştiren Kesenek, partisinin Belediye Meclis Üyesi adaylarının da belirlendiğini, önümüzdeki haftalarda kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

Chp’li Başkan Adayı Kesenek; “20 Yıldır Sorunlar Aynı, Konuşacakları Yeni Argüman Yok” (2)

“ACELE ALINAN KARARLAR OSMANCIK’A KATMA DEĞER KATMADI”

Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kesenek, 20 yıldır ilçeyi yönetenlerin sorunlara çözüm olamadığını ifade ederek; “Acele alınan kararlar Osmancık’a katma değer katmadı” dedi.

Kesenek, “20 yıldır ilçenin sorunları aynı, ilçeyi yönetenler sorunlara çözüm olamadı.  Önümüzdeki seçimde halka konuşacakları yeni sözleri yok, seçmene sunacakları yeni argümanları yok.

Osmancık’ın içme suyu problemi halen devam ediyor.  “50 yıllık su ihtiyacı giderilecek, 2017’de arıtılmış su içilecek” denilen Dereboğazı İçme Suyu Barajının Arıtma Tesisi çalışmalarında başarılı olunamadı.  

2019 yılında bitecek denilen Osmancık-Laçin arasındaki duble yol çalışmasında ve Kentsel Dönüşümde başarılı olunamadı.

Organize Sanayi Bölgesi mevcut haliyle yeni gelen ve gelebilecek taleplere cevap verebilecek bir alana sahip değil. Acele alınan kararlar Osmancık’a katma değer katmadı” dedi.

“YAPACAKLARIMIZI KONUŞACAĞIZ”

AK Parti Çorum Gençlik Kolları Yeni Yönetimini belirledi AK Parti Çorum Gençlik Kolları Yeni Yönetimini belirledi

Osmancık’ın ihyası için hayata geçirmeyi planladığı projelerinin de hazır olduğunu belirten Kesenek, kadın- erkek, genç, yaşlı ayrımı yapmadan genele hitap edecek istihdam projelerinin olduğunu söyleyerek; “Önümüzdeki haftalarda, ziyaretlerimize Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla sürdüreceğiz. Biz mitinglerde, sahalarda yapacaklarımızı konuşacağız” dedi.

Editör: İlkay Sever