Osmancık'ta etkili olan yağmurun ardından Küçük Sanayi Sitesi'ne sıcak asfalt atılan yolu yine su bastı.

Osmancık'ta etkili olan yağmur yolları göle çevirdi.  Her yağışta benzeri manzaralarla karşılaştıklarını belirten vatandaşlar bu olumsuzluğu plansız yapılan alt yapı çalışmalarına bağlarken Küçük Sanayi Sitesi'ne sıcak asfalt atılan yolu yine su bastı.

Sanayi esnaflarımızdan okurlarımız haber hattımıza ulaşarak yeni asfaltlaması yapılan yolun yine yağmur suyuyla dolduğu görselini göndererek , su baskınını Osmancık Belediyesi'nin hatalı asfaltlama çalışmasına bağladı. Bir başka okurumuz ise benzer bir görseli mizahi bir şekilde "Başkan'ın düşkünü, asfalt yapar kış günü" notunu bırakarak gönderdi. 

Küçük Sanayiyi Yine Su Bastı! (2)

Uydum turist çocuğa... Uydum turist çocuğa...

Belediye Başkanı Ahmet Gelgör 2 gün önce Küçük Sanayi Sitesi'nde ki asfaltlama çalışmasını paylaşmıştı. Gelgör, paylaşımında; "Osmancık Oto Sanayi Sitesine sıcak asfalt hayırlı olsun. 5 yıldır Sanayi esnafımızın hiçbir talebini geri çevirmedik. Daha önce sanayi sitesinin etrafının tel örgü içerisine alınmasını sağlamıştık. Şimdi de sıcak asfalt çalışmalarını yapıyoruz. Sosyal tesis Projemiz hazır, onu da yeni dönemde yapacağız inşallah."demişti.

A.gelgör Asfalt

Küçük Sanayiyi Yine Su Bastı! (1)-1

Editör: İlkay Sever