Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkanı Aday Adayı Emin Serdar kurşun, Gürleyik Mahallesinde yaşayan Hasan ve Yasemin Bostancı çiftinin 2 çocuğundan biri olan ve SMA Tip 2 hastalığı teşhisi konulan Ege'yi ziyaret etti.

Osmancık’ta Gençlik Haftası kutlandı Osmancık’ta Gençlik Haftası kutlandı

İlçede bir tekstil atölyesinde çalışan baba Hasan ve ev hanımı olan Yasemin Bostancı çiftinin oğlu Ege, geç yürümeye başlayınca ailesi doktora başvurdu. Minik Ege'ye Aralık 2023’te SMA Tip 2 hastalığı teşhisi konuldu. Aile, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde konulan teşhisin ardından Ege'nin sağlığına kavuşabilmesi için zaman kaybetmeden fizik tedavilere başladı. Ege'nin ilk doz aşılarını da yaptıran aile kampanya başlatabilmek, gerekli izinlerin alınması için kurumlara da başvurdu.

Haberin duyulmasının ardından Bostancı ailesine gönüllülerde destek verdi. Bu kapsamda Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkanı Aday Adayı Emin Serdar Kurşun, Bostancı ailesini ziyaret etti.  Ailenin yanında olduğunu belirten Kurşun, Ege'nin sağlığı, tedavi süreci, gerekli izin ve kampanya hakkında bilgi aldı, yapılması gerekenler konusunda istişare ederek, acil şifalar diledi.

Editör: Yılmaz Yolcu