Ankara’da komşuları tarafından uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybeden Osmancıklı aynı aileden 2’si çocuk 5 kişi, son yolculuklarına uğurlandı. Katledilen aile fertlerinden Suna Ulukulu Turgut'un Osmancık Koyunbaba Mahallesinde yaşayan babası Satılmış ile annesi Hanife Ulukulu acılı haberi alır almaz Ankara'ya gitti. 

Sincan’da meydana gelen olayda Tahsin Ü. (72), gürültü çıkardıkları için pompalı tüfekle üst komşularının evini basmıştı. Aynı aileden Behiye Turgut, oğlu Hamdi Turgut ve gelini Suna Ulukulu Turgut ile çiftin 13 yaşındaki çocukları Mustafa Turgut ve 11 yaşındaki kızları Ceyda Turgut’u öldüren katil zanlısı, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Ankara'da katledilen Osmancıklı ale son yolcuğuna uğurlandı (1)

Katledilen aile fertlerinden Suna Ulukulu Turgut'un Osmancık Koyunbaba Mahallesinde yaşayan babası Satılmış ile annesi Hanife Ulukulu acılı haberi alır almaz Ankara'ya gitti. Acılı baba ile anne  kızı, damadı, dünürü ve torunlarını son yolculuğuna uğurladı.

Katledilen aile fertleri için Ayaş ilçesi Oltan köyünde cenaze namazı kılındı. Talihsiz aile fertlerinin cansız bedenleri, Oltan Mahallesi Yeni Cami’de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye Turgut ailesinin akrabaları ve komşularının yanısıra Ayaş Kaymakamı Muharrem Eligül, Ayaş Belediye Başkanı Mustafa Sezer'de katıldı.

Maskeli şüpheliler 3 dükkanın camları taşla kırdı Maskeli şüpheliler 3 dükkanın camları taşla kırdı

komşucinayeti1komşucinayetiKomşu cinayetinde katledilen kız çocuğunun son cümleleri “Bizi kurtarın, ağabeyimle babamı öldürdü’ olmuş1

Editör: İlkay Sever