Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık eski belediye başkanı Emin Serdar Kurşun, partisinin yeniden başkan adayı oldu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun oldu. Yarın Saat:14:00'da Çorum Atatürk Spor Salonu'nda  Aday Tanıtım Programında Kurşun'un adaylığı ilan edilecek.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu

Emin Serdar Kurşun Kimdir ?

1969'da Osmancık'ta doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini yine memleketi olan Osmancık'ta tamamladı. 1991 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun olan Emin Serdar Kurşun 2000 yılında Trakya Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümünde yüksek lisansını tamamlayarak "Ziraat Yüksek Mühendisi" ve "Tarım Ekonomisti" unvanlarını aldı.

2002 yılında Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümünden kırsal kalkınma üzerine doktora ve bir yıl süreli İngilizce eğitimi alan Kurşun, 2009 yılı Tarım Bakanlığı Teşkilatlandırma ve Destekleme Genel Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi, 2009 -2013 yılları arasında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum İl Koordinatörü , 2014 yılı Ankara Tarım Reformu Genel Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi ,2014 yılı aralık ayından itibaren de Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörü olarak görevini sürdürdü.

Emin Serdar Kurşun 2004-2009 yılları arasında bir dönem Osmancık Belediye Başkanlığı yapmıştır. Kurşun,  evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: İlkay Sever