Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürlerinin sunumları ile gerçekleştirilen Asayiş Değerlendirme Toplantısına katıldı. Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantı sonrasında İl Jandarma Alay

Atıl haldeki samanlar alev alev yandı Atıl haldeki samanlar alev alev yandı

Komutanlığına geçen Vali Dağlı, İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında yine Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında, İl Jandarma Komutanlığı Şube Müdürlerinden bilgi aldı. Bu toplantıda da 2023 yılı son 3 aylık dönemi arasında gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirdi. Gerçekleştirilen toplantılar sonrasında, Çorum’da Emniyet ve Jandarma sorumluluk alanlarında Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında icra edilen faaliyetlerin olumlu sonuçlar verdiğini ve vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirten Vali Dağlı, “emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin devamlılığının sağlanması konusunda ilgili kurumlarla koordineli ve uyum içerisinde bugüne kadar yürütülen çalışmaların, aynı hassasiyet ve kararlıkla hız kesmeden devam edeceğini” ifade etti.

İcra edilen bütün bu çalışmaların vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapıldığını belirten Dağlı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görev yapan tüm personelimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında da üstün başarı ve kolaylıklar diledi.

65321

Editör: Eray Uzun