Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, şehit müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ı 7. vefat yıl dönümünde kabri başında andı.

Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı tarafından 7. vefat yıl dönümünde kabri başında anıldı. Aybüke öğretmenin kabri başında baba Sadık Yalçın’a sabırlar dileyen CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, tüm terör örgütlerini lanetle kınadığını belirtti.

Milletvekili Tahtasız, Şehit Aybüke Öğretmeni Mezarı Başında Andı (3)

Genç yaşta Şehit düşen Aybüke öğretmene ve vatan aşkı ile görev yaparken şehit düşenlere Rahmet dileyen Tahtasız; “7 yıl önce hayatının baharındayken ‘Ben öğretmen oldum ’diyeli, o sevinci yaşayalı henüz 8 ay olmuşken hain PKK terör örgütü tarafından karne sevincini öğrencileri ile yaşadıktan sonra evine dönerken Şehit edilen Aybüke öğretmenimizin mezarı başındayız.

Uydum turist çocuğa... Uydum turist çocuğa...

Öğretmenlerimize, polisimize, vatan için görev yapan askerlerimize ve memleketimize silah sıkan tüm terör örgütlerini lanetle kınıyoruz. Şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacakta. Bu ülke uğruna, kim bu vatan uğruna çalışıyorsa onlardan ve Aybüke öğretmenim gibi meslek aşkı ile görev yapan polislerimizden, askerlerimizden, güvenlik görevlilerimizden herkesten Allah razı olsun. Onlara da kim kurşun sıkıyorsa Allah belasını versin.

Milletvekili Tahtasız, Şehit Aybüke Öğretmeni Mezarı Başında Andı (2)

Hayatının baharında 22 yaşında hayatını kaybeden, daha birçok gencimize müzikle alakalı daha birçok bilgi öğretecek Aybüke öğretmenimizi Rahmetle, minnetle, saygı ile anıyoruz. Mekanı cennet olsun “dedi.

Kabir ziyaretine CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Kadın Kolları Başkanı Funda Gökmen, yönetim üyeleri ve partililer katıldı.

Milletvekili Tahtasız, Şehit Aybüke Öğretmeni Mezarı Başında Andı (1)

Editör: İlkay Sever