Osmancık İnönüzaferi İlkokulu’nda ‘İyilik kanımızda var’ mottosuyla kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya da 93 ünite kan bağışı alındı.

Osmancık İnönüzaferi İlkokulu’nda ‘İyilik kanımızda var’ mottosuyla 29 mayıs 2024 Çarşamba günü öğretmen, öğrenci velileri, Okul Aile Birliği üyeleri ve vatandaşların destek olduğu kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay iş birliği ile yapılan kan bağışı kampanyasında öğrenciler kendileri için hazırlanan şişme oyun parkı alanında gönüllerince eğlenirken destekçilerde kan bağışı yaparak umut oldu.

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’ın da kanıyla destek olduğu kampanya da 93 ünite kan bağışı alınırken, Okul Müdürü Mehmet Çıplak ve Müdür Yardımcısı Muzaffer Karaca, destek sunan herkese teşekkür etti.

Erken dönem kireçlenme tedavisi için doğal dokuya en yakın kıkırdak-kemik ünite üretilecek Erken dönem kireçlenme tedavisi için doğal dokuya en yakın kıkırdak-kemik ünite üretilecek

İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (8)İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (9)İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (6)İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (7)İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (3)İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (4)İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (5)İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (1)İnönüzaferi İlkokulu’ndan Kan Bağışına Büyük Duyarlılık (2)Kanbagısı

Editör: Sedanur Çırpar