• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 66.810

Yayla Haberleri

yayla haberleri ve güncel yayla gelişmeleri, yayla ile ilgili tüm video, yayla fotoğrafları ve yayla haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


Çevre

TRABZON'DA YAYLA YOLLARINDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI YAZ MEVSİMİ GELMEDEN TAMAMLANMAYA ÇALIŞILIYOR.

ASAYİŞ

BOLU’DA KAÇAK YAPILAŞMAYI ENGELLEMEK ADINA AT YAYLASI BÖLGESİNDE TELLERE ÇEVRİLİ OLAN 100 DEKARA YAKIN ALANDA KEPÇEYLE YIKIM İŞLEMİ YAPILDI.

GÜNDEM

Mevsim normallerinin üstünde artan sıcaklıklar nedeniyle koyun sürülerinin yaylaya göçü bir ay erkenden başladı. Sürülerin renkli yolculuğu havadan dronla görüntülendi.

GÜNDEM

Bolu'nun meşhur At Yaylası’ndaki vahşi yılkı atları havadan görüntülendi. Atların sürü halindeki hareketleri güzel görüntüler ortaya çıkardı.

GÜNDEM

Tokat ile Ordu’nun sınırında yer alan Perşembe Yaylası’ndaki menderesler kar yağışıyla birlikte görsel şölen oluşturdu.

EKONOMİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile inşa edilen 5 yıldız konforundaki otel ve kayak tesislerine doğalgaz...

ASAYİŞ

Düzce’deki Pürenli Yaylası’nda kamp yapan iki aile, kar yağışı nedeniyle bölgede mahsur kaldı. 8 kişi off-road ekiplerince kurtarıldı.

ASAYİŞ

Bayburt’un Aydıntepe ilçesine bağlı Sorkunlu köyü Tonhavi Yaylası’nda mahsur kalan iki kişi kurtarıldı.

Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan Düzoba Yaylası kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplandı. Vatandaşlar bu anları cep telefonlarının kameraları ile fotoğrafladı.