• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Vefat etti Haberleri

vefat etti haberleri ve güncel vefat etti gelişmeleri, vefat etti ile ilgili tüm video, vefat etti fotoğrafları ve vefat etti haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


Kargı ilçesinden, Türkiye Elektrik Kurumundan emekli, Recep Acdal 73 yaşında vefat etti.

Mehmet Gülburun’un abisi, Aytekin Büyükbaş’ın dayısı, Emekli Öğretmen Atıf Büyükbaş’ın kayınbiraderi emekli İngilizce öğretmeni Sadık Yılmaz vefat etti.

Merhum Sadık Kayacı’nın eşi, Ali, Mustafa ve Murat Kayacı’nın annesi, Mehmet ve Feride Başaran’ın anneannesi Fatma Kayacı vefat etti.

Çorum'un Bayat İlçesi Lapa köyü nüfusuna kayıtlı olup İskilip'in Suhilan köyünde ikamet eden, Sadık Teryaki'nin eşi Satı Teryaki vefat etmiştir.

Murat Bozkurt, Uğur Bozkurt, Gülfer Gömeç, Dilek Bozkurt ve sanayi esnaflarından Muhittin Bozkurt’un babaları Hüseyin Bozkurt vefat etti.

Ardıç Köyünden gelme, Esentepe Mahallesinde oturan, Merhum Mustafa Çeneli'nin eşi Sıddıka Çeneli vefat etti.

Avlağı köyünden gelme, merhum İsmail Çıplak'ın oğlu, Oğuz Çıplak, Fatma Çıplak ve Seher Eke'nin babası Emine Çıplak'ın eşi Selahattin Çıplak...

Sarpınkavak Köyünden gelme Yeni Mahallede oturan, Muhsin Sarı'nı eşi, Harun ve Hakkı Sarı'nın annesi Güllü Sarı vefat etti.

Merhum Ahmet Urkun’un oğlu, Hasan Urkun’un kardeşi, Hanife Urkun’un eşi, Hatice, Semra, Seher Urkun’un babaları Arslan Urkun vefat etti.

Yeni Mahallede oturan merhum Ali Maral'ın eşi, Hüseyin, Süheyla ve Rafet Maral'ın anneleri Sıddıka Maral vefat etti.

Güney Mahallesinde oturan merhum gardiyan Ramazan Kaya'nın eşi, Turan ve Turgut Kaya'nın anneleri Safiye Kaya vefat etti.

Perihan ,Zekeriya, Zübeyir Taşkıran ve Halise, Leyla, Züleyha'nın babaları Nazım Taşkıran vefat etti.