• USD 32,20
  • EUR 35,19
  • ALTIN 2.472,25
  • BİST100 10.159
  • BTC 65.199

Toplantı Haberleri

Toplantı haberleri ve güncel Toplantı gelişmeleri, Toplantı ile ilgili tüm video, Toplantı fotoğrafları ve Toplantı haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği 2024 yılı 1. Meclis Toplantısı Çorum Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Çorum'da Merkez Mahalle Muhtarları ile Asayiş Değerlendirme Toplantısı, Vali  Doç. Dr. Zülkif Dağlı  başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Çorum'da  genel asayiş konularının ilgili Esnaf Odaları Temsilcileri ile değerlendirildiği Asayiş Toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı...

GÜNDEM

Çorum'da İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 2. Toplantısı, Vali  Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM

İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesindeki Emniyet, Asayiş, Trafik, Narkotik, KOM, Çocuk Şube konularını içeren değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

GÜNDEM

Çorum merkez ve ilçelerinde proje ve yapım çalışmaları devam eden Cami Gençlik Merkezleri ile 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının durumlarının değerlendirmek...

GÜNDEM

Çorum'da, Vali Yardımcısı Muhammed Gürbüz başkanlığında Tarımsal Üretim Planlaması İl Teknik Komite Toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Kamu Yatırımları İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında genel asayiş konularının değerlendirildiği İl Güvenlik Toplantısı gerçekleşti.

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin şehrimizde huzur ve güven...

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Ordu’da, polis ekipleri tarafından 2024 yılının ilk 2 ayında yürütülen çalışmalar açıklandı.