• USD 32,27
  • EUR 35,21
  • ALTIN 2.471,14
  • BİST100 10.320
  • BTC 64.699

Tanker Haberleri

Tanker haberleri ve güncel Tanker gelişmeleri, Tanker ile ilgili tüm video, Tanker fotoğrafları ve Tanker haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Karadeniz'i İstanbul'a bağlayan D-100 karayolu Osmancık geçişinde bayram dönüşü akıcı yoğunluk yaşanırken, kamyon, çekici ve tankerlere geçiş yasağı pazar sabahı...

ASAYİŞ

SAMSUN'DA TANKERİN KAMYONLA ÇARPTIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI.

ASAYİŞ

ANADOLU OTOYOLUNDA BENZİN YÜKLÜ TANKER, TIRA ARKADAN ÇARPTI. SIZINTI SEBEBİ İLE TANKERDE Kİ SÜRÜCÜ 1 SAATTE KURTARILDI.

ASAYİŞ

Tankere çarpmaktan ani manevrayla kurtulan tır yan yatarak devrildi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ

Çorum’un Sungurlu ilçesinde akaryakıt yüklü tankerin devrilmesi sonucu kapanan Çorum-Ankara karayolu yeniden trafiğe açıldı.

ASAYİŞ

Tankerden yola dökülen akaryakıt nedeniyle Çorum-Ankara karayolu çift taraflı ulaşıma kapatılırken, oluşan uzun araç kuyruğu dron ile görüntülendi.

ASAYİŞ

Çorum’un Sungurlu ilçesinde akaryakıt yüklü tanker devrildi. Tankerden yola dökülen akaryakıt nedeniyle Çorum-Ankara karayolu çift taraflı ulaşıma kapatıldı.

ASAYİŞ

(Sodyum Alüminat) yüklü tanker D-100 karayolunda bilinmeyen bir nedenle tepkimeye girdi. D-100’de yol kenarına çekilen tankerden kimyasal gaz dışarıya sızdı.

ASAYİŞ

Yakıtı biten traktörünün yanında bekleyen 74 yaşındaki şahıs su tankerinin çarpması neticesinde hayatını kaybederken, eşi de yaralandı.