• USD 32,34
  • EUR 35,07
  • ALTIN 2.472,95
  • BİST100 10.476
  • BTC 66.350

Rüzgar Haberleri

Rüzgar haberleri ve güncel Rüzgar gelişmeleri, Rüzgar ile ilgili tüm video, Rüzgar fotoğrafları ve Rüzgar haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Karaburun köyünde, fırtına düğün yerini savaş alanına çevirdi. Düğün çadırı, masa ve sandalyeler fırtına nedeniyle uçtu.

GÜNDEM

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü-Samsun, Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi,Bölge Genelinde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

ASAYİŞ

Bolu’nun Demirciler Köyü’nde odunlukta başlayan yangında samanlık ve depo kül olurken, 2 katlı ev ise kısmen yandı.

Karabük’te etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına apartmanların çatılarını uçururken, elektrik direklerini de yıktı.

GÜNDEM

Osmancık’ta sağanak yağış etkisini gösterdi. Rögardan taşan sular D-100 karayolunu bastı, çay yatağından gelen sel suları heyelana neden oldu.

ASAYİŞ

Sungurlu-Boğazkale yolunda bazı ağaçlar şiddetli rüzgara dayanamayarak devrilirken, yol kısa bir süreliğine trafiğe kapandı.

ASAYİŞ

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, etkili olan kuvvetli rüzgar köy camisinin kubbesine zarar verirken, otobüs durağını ise uçurdu.

ÇORUM'UN SUNGURLU İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN KUVVETLİ RÜZGAR NEDENİYLE AĞAÇLAR DEVRİLDİ.

ASAYİŞ

Hızı saatte 90 kilometreye ulaşan fırtınada, kız öğrenci yurdu binasındaki yalıtım malzemeleri duvardan ayrılarak savruldu. O anlar cep telefonu kamerasına...

ASAYİŞ

Kuvvetli rüzgar nedeniyle kafasına ağaç dalı düşen kadın yaralandı. Tedavi altına alınan kadının durumunun iyi olduğu öğtenildi.

ASAYİŞ

Akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar, yolları ve kaldırımları çöplüğe çevirdi.